tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tokostelua

Maanantai ilta kului mukavasti Tupoksessa. Ihan ensiksi oli noutoa. Ulla jopa piti kapulan nyt suussa loppuun saakka, mutta kyllähän se ote ja tuonti on hidasta. Toivotaan, että jostain ihmeestä saadaan viikonlopuksi intoa. Noutoja teimme myös häiriköitynä vastapäätä toista koirakkoa, jolloin kunpikin päästi vuorotellen koiransa noutamaan. Ulla pysyi hyvin paikallaan.
Sitten itsenäisesti kaukokäskyjä. Liikkuminen niiden aikana on pienentynyt huimasti, mutta vauhti kadonnut. Näiden jälkeen kaukokäskyjä toisen koirakon kanssa vastapäätä vuorotellen. Kunnon häiriötreeniä. Ja Ullahan keksi, että istuman ei  nousta lainkaan . No uusi keino kehiin:  Toinen koiran ohjaaja kävi nostamassa Ullan istumaan. Ilmeestä näki, että hyi tuo koski minuun yäk! mutta eiköhän tämä auta :)
Näiden jälkeen siirryimme paikalla oloon istuen. Ei mitään ongelmaa, vaikka ohjaaja olikin selin koiraan. Sitten paikalla oloa makuullaann. HÄIRITTYNÄ! ohjaajat kävivät niin koira edessä, kuin takanakin hyppimässä, istumassa, leikkimässä, heitelemässä namupaloja, kaikkea mitä mielikuvitus vain sallii. Lopuksi vielä kävimme hetken piilossa. Ja koira pysyi paikallaan, eihän aika sitä 3 min ollut, mutta toivotaan onnea viikonlopulle...
Otimme vielä luoksetuloa pysäytyksellä. Ulla alkoi ennakoimaan ja pysähtyi ilman käskyäkin. Nyt ennen koetta on otettava paaaljon läpijuoksuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti