tiistai 4. lokakuuta 2011

Hakuilua

Viikonloppu vierähti haku leirillä. Tuli paljon uutta tietoa, taitaa vierähtää tovi niitä sulatellessa.
Perjantai aloitettiin esineruudulla. Oletus oli, ettei Ullalla riitä mielenkiinto, mutta kerrankin positiivinen yllätys, se jaksoi hakea 3 esinettä todellä hyvällä motivaatiolla. Suurimman osan ajasta se työskentelee ruudun taka-alalla. Pitäisi varmaan harjoitella nostamaan ne esineet edestäkin.

Lauantai menikin sitten haun parissa. Aluksi otettiin rulla harjoituksia. Maalimiehet olivat melko helpoissa paikoissa, tavoitteena oli saada Ulla nostamaan rulla itsenäisesti ilman apua. Tässä ei ollut mitään ongelmaa, pistotkin olivat suoria.

Tosella kierroksella harjoiteltiin maalimiesten etsimistä vähän vaikeimmista piiloista. Käytössä oli umpipiilo etukulmassa, siinä ei ollut mitään ongelmaa. Loput 3 maalimiestä olivat hyvin piiloutuneena pressujen alle. Kaikki oli suorapalkalla. Pistot olivat suoria viimeistä lukuunottamatta.

Sunnutaina jatkettiin haulla. Keskityimme näyttöihin. Koitin roikkua parhaani mukaaan liinan perässä ja koira veti. Ohjaajalla on vielä tekemistä tuon liinan käytön kanssa :D Ullalla oli kuitenkin vaikeuksia rullan nostossa, 3 ensimmäistä maalimiestä joutui auttamaan rullan suuhun. Eihän pieni labradori aina voi muistaa tuoda rullaa, kun maalimiesten nuolaiseminen olisi niin kivaa!! Vasta viimeisellä se hoksasi mistä olikaaan kyse.

Kiitos kaikille leiristä ja treeni seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti